Oplev Historierne

Vi rappeller fra spændende destinationer langs Vestkysten eller i skoven.

 

Vi finder anderledes og unikke steder, hvor ingen før har rappellet fra.

 

Er du frisk på en udfordring – en oplevelse ud over det sædvanlige – måske på Australsk vis (forlæns ned)?

 

Alle instruktører er certificerede. Alt udstyr er nyt og tjekket af instruktøren inden hver session. Alle bruger hjelme.

Vestkyst Safari

Kim, 43 - familiefar

"Det var en Fredag eftermiddag med solskin og godt gang i Vesterhavet. Min kone Sarah og vores to børn Mathilde og Joakim var taget en tur til Løkken for at opleve Vestkysten, da vi stødte på denne mulighed..

Vi mødte op ved et ganske særligt og stærkt outdoorinspireret kontor, som ungerne var helt vilde med. Det var Sarah og jeg nu også. Men her gik vi ombord på den mørkegrønne Land Rover Defender 110" der ventede udenfor sammen med 6 andre gæster. Der var akkurat plads til os alle 10, foruden Guiden der var iført den klassiske beige safariskjorte og tilhørende hat..

Og jeg skal da lige love for, at hans beklædning kom til sin ret, da den storslåede barske natur, som omgiver Vestkysten, åbnede sig for os da vi trillede om hjørnet fra vejen til stranden.. Herefter kravlede vi både i gamle bunkere fra 2. verdenskrig, så forskellige fugle og dyreliv. Vi besteg endda Lønstrup Klinten, hvor fyrtårnet, Rubjerg Knude Fyr, stadig kan ses de mere end 80 m. over havets overflade. 

Lidt krævende for nogen, men guiden gav altid mulighed for at holde en pause, mens vi besteg de enorme mængder sandklit.

Han fortalte:

"Naturen forandrer sig hele tiden – og det gælder bestemt også Vestkysten, der er aldrig to ture her der er ens" 

Efter at vi havde været oppe på klinten og kom ned igen sørgede guiden for bål og kaffe. Vi nydte alle hinandens selskab og udsigten. Vi glemte faktisk helt hvor vi var og havde været  forinden de sidste par timer.. Fantastisk at det hele er lige her!

Få et tilbud

arrow&v

Tak for din indsendelse!

Kajak

tour & surf

Trine, 21 - studerende

Sit on top kajakker, hvem har lige hørt om det? 

VI havde ihvertfald ikke.. Ingen af mine tre medstuerende, hverken Sille, Malthe elller Andreas vidste præcis hvad det var. Vi fandt så ud af, at det er en lidt kortere type kajak, hvor man nærmest sider ovenpå den fremfor nede i den. 

Instruktøren fortalte, at når man er nybegynder, er de mere sikre, da man vil falde af den, hvis man skulle vælte i en bølge, frem for at sidde fast under den.

Vi startede jo ligesom med at komme i de sorte og tætsidende våddragter samt den skrig-gule svømmevest, hvilket viste sig at være en ret god beslutning efter vi havde væltet første gang. Dragten og vesten gav virkelig en trykhed i det at man nemt kunne ligge og flyde på selv de store af bølgerne, det var faktisk sjovt ligefrem at falde i..

Men vi startede med at få lidt generelt teori om hvordan man passerer bølgerne når man skal ud forbi dem og også hvordan vi som et hold, er med til at give hinanden tryghed og en god oplevelse. Bare noget så simpelt som at holde sig på havsiden af kajakken, hvis man vælter i, så man ikke får den ind over sig.

En rigtig fin oplevelse hvor man kan nyde den helt unikke kyst fra havsiden. Faktisk et syn de færeste oplever.

Lidt blæret var det, da vi til sidst fik taget på det hele og lærte at ride bølgerne helt ind til land, lige sådan som surferne gør det. Det var var virkelig fedt, og kræver ikke meget øvelse før man får en rigtig god oplevelse.

Walk The Coast

- Tranum klitplantage

Christina, 43 - naturguide 

Tranum klitplantage, som jeg også kalder for "den ukendte vildmark", er et af de mest fantastiske naturområder, hvor man stadig kan vandre året rundt uden at blive forstyrret af hverken vej, huse og i de fleste tilfælde store grupper mennesker.